2015-12-26 09:23:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Élje is meg az örömöket!

Napi horoszkóp december 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Mérleg jegyében áll. Kedvező a mai nap a társasági összejövetelekre. Mély, tartalmas beszélgetésekben lehet része. Ha érvekkel akar meggyőzni másokat, akkor erre is jó esélyei vannak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Lazítson egyet vele együtt. Ma ne engedje, hogy bárki is sürgesse. Aludjon minél többet, pihenje ki magát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Hívja meg a barátait, vagy a családtagjait egy ebédre, vagy süteményre. Most remekül érzi magát társaságban!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ön jegyében áll. Sétáljon egy nagyot a városban, közben gondolja át, hol szeretné tölteni a szilvesztert. Az sem baj, ha találkozik régen nem látott barátaival.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll. A kötelesség az kötelesség, és a házi munka is ilyen, hiszen Ön bármennyire laza, mégiscsak szereti ha rend van a lakásban. Este gyűjtse maga köré a szeretetteit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Tegye azt, amihez éppen kedve van. Kezdje a napot egy finom, bőséges reggelivel. A háztartásban úgy is rendben van minden, hiszen Ön nem tud úgy lefeküdni, hogy el ne mosogatná még azt a két poharat... Ma maradjanak otthon a párjával, és élvezzék az édes semmittevést.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars még a Mérleg jegyében áll. Örülhet, ha letudhatja a kötelességeket, és örülhet annak is, ha végezhet a házimunkával. Töltse a délelőttöt a családja körében, a délután lehet a barátoké.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valószínű nem szívesen kel ki az ágyból, mert Ön a legalvósabb jegy szülötte. Ma nem csörög a vekker és a telefon sem, nincs kötelező határidő, így aludjon nyugodtan, amíg csak tartja a kedve. Tegye szabaddá a délutánját is, és élvezze a karácsonyi összejövetel hangulatát!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll. Ettől Ön még nagyon jól érezheti magát a hét végén. Ha valamit szükséges elintéznie, tegye ezt délelőtt. A délután legyen a pihenésé!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Szombaton a legjobb lenne, ha a középutat választaná. Intézze el délelőtt a legszükségesebbeket, délután pedig lustálkodjon egy nagyot, olyan régen várt már erre a pillanatra. Az este is nyugalomban telik majd.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz a Kos jegyében maradt. Remek hangulatban lesz egész nap. A barátokkal töltött este igazán szórakoztatónak ígérkezik.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nem kellene semmilyen problémával foglalkoznia, ha eddig nem sikerült megoldani, akkor ma sem fog megoldódni, halassza el hétfőre. Szervezzen egy könnyed napot magának, és élje is meg az örömöket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: